Bamboe groothandel

Bamboe groothandel

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze unieke groothandel webwinkel! Wij zijn uw distributie partner voor al uw vraag naar bamboe planten. Als toegewijde bamboekwekerij en groothandel garanderen wij de hoogste kwaliteit planten, uitstekende service en optimale klanttevredenheid. Bij ons vindt u uitsluitend niet-woekerende, winterharde bamboeplanten uit de Fargesia-familie. Met onze planten krijgt ieder concept vorm. Wij ondersteunen u met al onze passie voor groen en onze kennis. Uw innovatieve plannen worden werkelijkheid met onze hoogwaardige planten. Ga met ons mee op ontdekkingstocht door de wereld van bamboe, kies voor het beste voor uw groenproject.

Kwaliteit en schaalbaarheid

Met ons team zijn we dagelijks bezig in onze bamboe kwekerij. We staan in voor de kwaliteit van de bamboe planten die we dagelijks leveren. U kunt rekenen op kwaliteit planten, top service en klant gemak als voornaamste streven. Met meerdere hectaren aan bamboe kwekerij, zowel buiten als in grote kassen, zijn we bovendien voorbereid op de vraag naar grote aantallen bamboes.

Van landschapsarchitect tot hoveniersbedrijf

We staan als groothandel en distributiepartner dagelijks klaar voor allerlei groene wederverkopers, zowel landschapsarchitecten, hoveniers- en hoveniersbedrijven, als overheidsinstanties, grote bedrijven en omvangrijke groenprojecten kunnen bij ons terecht voor de beste kwaliteit bamboe planten in pot. Bovendien garanderen we het hele jaar door voldoende voorraad. 

Fargesia

Fargesia bamboe is een zeer decoratief bamboe geslacht afkomstig uit Zuid- en West-China. Ze groeien gemiddeld tussen de 40 tot 60 cm per jaar. Fargesia is breed inzetbaar en geeft geen overlast van uitlopers.

Niet Woekerend

Al onze Fargesia bamboes zijn niet woekerend. Omdat onze fargesia planten geen uitlopers geven, zijn zeer geschikt als afscheiding, haag, tuinen en publieke ruimtes. De maximale hoogte varieert van 1,25 hoog tot 4 meter hoog.

Winterhard

Al onze bamboes zijn winterhard. De Fargesia bamboe is afkomstig van het hogere gebergte in China. De Fargesia bamboeplant is daarom winterhard tot wel -25 graden Celsius, een uitstekende plant voor ons Westerse klimaat.

Daarom kiest voor de bamboe groothandel van Bamboe Direct:

overlay-leaf

Eigen bamboe kwekerij

Bij onze bamboekwekerij ligt onze passie in het telen van de meest prachtige Fargesia bamboesoorten, ze woekeren. niet en overleven iedere winter. Fargesia bamboe is niet alleen winterhard, maar het biedt ook een ongeëvenaarde diversiteit die elke groene omgeving of tuin transformeert tot een unieke belevenis. Onze bamboekwekerij is ongetwijfeld de allerbeste keuze voor iedereen die streeft naar een buitengewone en adembenemende groene oase. Ontdek de schoonheid van Fargesia bamboe en laat ons uw groenambities tot leven brengen!

Voordelig in bamboe

Dankzij ons eigen uitstekende bamboekweekproces kunnen wij ongeëvenaarde prijzen aanbieden. Als toegewijde groothandel richten wij ons specifiek op de zakelijke sector. Onze klantenkring omvat plantencentra, landschapsarchitecten, overheden, hoveniers, tuincentra, bedrijven en natuurlijk de groene wederverkoper. Hierdoor kunnen wij u de meest voordelige optie bieden om bamboeplanten te bestellen, en dat met de laagste prijsgarantie online. Ontdek hoe wij uw bamboeproject binnen budget houden zonder concessies te doen aan kwaliteit!