Wat doen wij?

Wat doen wij?

Bamboe Direct is dé fulfilmentpartner voor de groene wederverkoper en partijen gericht op de groeninrichting. Met onze eigen bamboe kwekerij en distributie capaciteit zijn wij een toonaangevend bedrijf in de markt voor groen projecten. Onze bamboe planten worden voornamelijk gebruikt voor zakelijke projecten via onder meer overheden, gemeentes, hoveniers, architecten, exporteurs, webshops, bloemisten en andere groene wederverkopers. Als leverancier aan groene wederverkopers zijn wij wereldwijd actief en we blijven uitbreiden. Met meer dan vijfentwintig jaar aan kennis, ervaring en expertise bieden wij u niet alleen een compleet assortiment met niet woekerende en winterharde bamboes, maar de volledige logistieke ondersteuning.

Productie van bamboe planten uit eigen kwekerij

Bamboe Direct is gespecialiseerd in het op grote schaal opkweken van bamboe planten tot een lever klaar product dat geschikt is voor de groene wederverkoper evenals export. De bamboes zijn afkomstig uit eigen kwekerij en gebaseerd op een speciale selectie ijzersterke winterharde en niet woekerende Fargesia soorten. Onze afnemers bevinden zich in binnen- en buitenland en zijn actief de vergroening van allerlei soorten groenprojecten, voor zowel overheid als grootzakelijk klanten. We zijn trots op onze kwekerijen en dat is terug te zien in de kwaliteit van onze product aanbod. Niet alleen ontvangt u ten aller tijden gezonde bamboe planten, wij staan garant voor kwalitatief hoogwaardig bamboe plant product.

Bamboe planten voor wederverkoop en export

Bamboe planten verrijken de omgeving, niet alleen door de tropische en rustgevende uitstraling maar ook de sterk Co2 reducerende eigenschappen. Bamboe is dus niet voor niets een gewild product dat aantrekkelijk is voor de wederverkoper en export. Veel van de spraakmakende projecten in Europa, zoals prominente stadspleinen, moderne landschapsparken, industriële terreinen en objectvergroening, maar ook kleine en grote particuliere tuinen zijn vergroend met de bamboe planten van Bamboe Direct. Om dit allemaal mogelijk te maken beschikken wij over een productieoppervlakte van meerdere hectare zeer gunstige grond waarmee wij ijzersterke bamboes produceren. Bovendien is ons assortiment gepot in diverse maten, ieder momeent klaar voor levering.

Volledige service en logistieke dienstverlening

Bamboe Direct is zeer service gericht voor al haar partners, groot of klein. We bieden een volledige service om het leven van de wederverkoper zo makkelijk mogelijk te maken, logistieke dienstverlening is een belangrijk aspect van onze service. Onze klanten werken veelal volgens een strakke planning waarbij de verzending en levering van de groenproducten een belangrijke rol speelt. Door onze ervaring met transport is Bamboe Direct bij uitstek de partner voor betrouwbare levering van uw bamboe planten. Bovendien staan we altijd klaar om u advies of ondersteuning te geven waar dat nodig is, bijvoorbeeld bij het kiezen van de juiste planten voor uw project, onderhoud op de locatie van de wederverkoper of lange termijn verzorging van grote beplantingsprojecten. Kortom, we bieden niet alleen kwalitatieve planten en efficiënte logistieke dienstverlening maar ook volledige service en ondersteuning. Andere diensten die wellicht interessant voor u zijn is de volledige assemblage van plant-pot-combinaties en advies in unieke bodemsamenstelling voor uw groenproject.

De logistiek: verzending en levering

Op het gebied van logistiek en transport staan wij dus dagelijks klaar voor een oplossing op maat voor iedere klant. We denken met u mee om uw project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, we zorgen voor logistieke oplossingen die passen bij de wensen van onze afnemers, waar dan ook ter wereld. Vanuit onze locatie in Nederweert, distribueren en exporteren wij dagelijks vele bamboe planten in pot. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een optimale samenwerking opgebouwd met diverse logistieke partners. Hierdoor kunnen wij een snelle en uitstekende logistieke prestatie leveren in heel Nederland, Duitsland, Frankrijk, Europa en de rest van de wereld.