Doelgroepen

Doelgroepen

Ontdek hier de meest voorkomende doelgroepen die onze bamboe planten inkopen.

Tuincentra

Tuincentra hebben een betrouwbare leveringspartner nodig, een leverancier die meerwaarde voor uw tuincentrum biedt. De voorraad moet op onregelmatige momenten worden aangevuld. Bamboe Direct is het hele jaar in staat snelle en vlotte levering te bieden. Daarnaast staan we bekend om competitieve prijzen en genereuze volumekorting. Als eigenaar of inkoper van een tuincentrum kunt u bij onze groothandel het hele jaar door terecht voor gezonde en kwalitatieve bamboe planten.

Groothandelaren

Bent u een groothandel actief als groene wederverkoper? Bij Bamboe Direct bieden we de beste kwaliteit planten tegen de beste prijs online. Niet alleen zijn we het hele jaar door in staat grote aantallen bamboe planten te leveren, maar hechten we ook veel waarde aan betrouwbare en stipte leveringstijden Kortom, Bamboe Direct is de partner voor al uw bamboe inkopen.

Overheidsprojecten

Van infrastructuur projecten in Nederland, België en andere Europese landen, tot inrichting van de publieke ruimte. Bamboe Direct levert aan tal van provincies en gemeentes voor een schitterende invulling van de groenvoorziening.

Gemeentes

Iedere gemeente is vandaag de dag bezig met een circulaire, ecologisch verantwoorde en klimaatbestendige invulling van hun dorp of stad. Door de Co2 absorberende kracht van bamboe planten is de bamboe een perfecte oplossing voor stikstof reductie. Vandaag de dag is bamboe daarom een populaire plant, u ziet bamboes terug in stadsparken, rotondes en andere gemeente eigendommen.

Groen architecten

Wist u dat bamboe een sterk CO2 absorberende eigenschap heeft? Bamboe is daarom bij uitstek de ideale plant voor een klimaatbestendige en duurzame omgeving. Groen is een belangrijk onderdeel in het ontwerp dat architecten uitwerken, dit geldt voor zowel nieuwbouw en restauratie als renovatie van de omgeving. Groen architecten geven om duurzame architectuur, Bamboe Direct kan daar als leverancier voordelig een bijdrage aan leveren. Bij het creëren van een groene en leefbare omgeving geeft bamboe beplanting de economische en ecologische voordelen waar iedere architect naar zoekt.

Hoveniers

Bent u hovenier en op zoek naar een aanbieder van bamboe planten voor tuinaanleg of een tuin renovatie project? Bamboe Direct is de leverancier in Nederland waar u een uitgebreid assortiment niet woekerende en winterharde bamboe planten voor de tuin kunt kopen. Bamboe Direct beschikt over een overdekte kas alsmede meerdere hectare buitenterrein voor de diverse selectie Fargesia bamboes. Als gespecialiseerde kweker bieden wij het hele jaar rond een gevarieerd aanbod hoge kwaliteit bamboe planten.