Over ons

Over Bamboe Direct

Bamboe Direct is in 2018 opgericht door Roland Otten en partners, van origine hoveniers van hoogstaande tuinen en landschapsprojecten in Nederland. De vraag naar Bamboe bleek als snel verstrekkend, niet alleen door de exotische kijk op bamboe maar ook de brede toepassingsmogelijkheden. En natuurlijk maakt bamboe in de groenomgeving wonen en werken een stuk aangenamer! Als bamboe planten leverancier verzorgen we voor de kweek en distributie van prachtige solide bamboes voor makkelijke integratie in ieder groenproject.

Bedankt voor uw bezoek aan onze groothandel webshop! Als bamboe kwekerij en groothandel kunt u rekenen op kwaliteit planten, top service en klant gemak als voornaamste streven. U besteld bij ons uitsluitend niet-woekerende, winterharde en snel groeiende bamboe planten van de Fargesia familie. Dit doen we overheidsprojecten en ondernemers zoals hoveniers, tuinontwerpers of stratenmakers.

Passie voor bamboe

Al van jongs af aan bevlogen door planten, tuinen en kweken heeft ervoor gezorgd dat we alles weten over het opkweken, aanplanten en verzorgen van planten. Met meer dan 20 jaar hovenierservaring en de planten teelt kunt u rekenen op de allermooiste en best verzorgde bamboes. We hebben gekozen voor bamboe kweken omdat het een prachtig veelzijdig product is, niet alleen fijn om mee te werken maar ook een plant soort waar iedereen gelukkig van word door haar tropische uitstraling en zen effect. Met Bamboe Direct willen we alle groene wederverkopers helpen met een kwalitatieve en hoogstaande meerwaarde voor hun bedrijf of groen project. Bent u onze volgende klant?

Roland Otten